dimarts, 4 de desembre del 2018

Tasca final

Hola a tots i a totes!

Ja n'hem parlat a classe, però volia deixar-vos ací un resum detallat de la tasca final que desenvolupareu en aquesta unitat didàctica. Així el tindreu sempre a l'abast per a consultar-lo. Aprofitaré també per a deixar-vos un parell de consells a l'hora de realitzar-la.

Doncs com tots sabeu ja, la temàtica d'aquesta unitat didàctica és la gastronomia i com que nosaltres estem en una classe de llengua, per descomptat, com ja vam veure en l'entrada anterior del quadern de bitàcola, treballarem un tipus de text molt concret: la recepta.

Però, la tasca final d'aquesta unitat no és la redacció d'un text escrit, sinó la gravació d'un text oral, és a dir, que heu de fer una "vídeorecepta". Pense que és una activitat molt divertida i entretinguda, a més a més podeu demanar ajuda a la família i pasar una estona molt agradable cuinant junts. 

Heu d'organitzar-vos en grups de 4 o 5, així serà molt més fàcil. Podeu tenir, per exemple, un cuiner, un auxiliar de cuina, un presentador i un càmera. Heu de triar una recepta tradicional de la nostra contrada, per favor, spaguetti no!! La idea és que els corresponents de Perpinyà coneguen millor la nostra regió i cultura.

Haureu d'editar el vídeo perquè no siga massa llarg i posar almenys el títol amb el nombre de la recepta. Hi ha diferents programaris per a realitzar l'edició de vídeos, però em sembla que amb l'edició de vídeos de YouTube serà prou.

Ací vos deixe un tutorial per a editar vídeos en YouTube i consells pràctics per al moment de la gravació, espere que vos siguen útils.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada