diumenge, 18 de novembre del 2018

💜💛 E-Twinning: Amor a primera vista

Ja vos he dit en la meua presentació que sóc una apassionada de les llengües, així que com no havia de enamorar-me d'aquest projecte? No sé si el coneixeu, però estic segura que a vosaltres també vos corprendrà.

Vos sona Erasmus+? Segur que sí, Erasmus+ és el programa de la Unió Europea en matèria d'educació, formació, joventut i esport. Doncs eTwinning en forma part amb l'objectiu de promoure i facilitar el contacte, el intercanvi d'idees i el treball en col·laboració entre professorat i alumnat dels països que hi participen. Com? Mitjançant les TIC! Ja tenim tots els ingredients per a la recepta perfecta!



Amb els companys eTwinning farem un viatge per la seua cultura i per la nostra; practicarem la llengua comuna i la que no ho és; treballarem tots junts en el nostre TwinSpace, d'ells i de nosaltres: aprendrem a utilitzar les TIC per a comunicar-nos, per a compartir informació i, per què no, també per a passar una estona agradable amb ells. 

I qui són ells? Doncs xics i xiques com vosaltres, d'un institut del Rosselló, a França. Amb ells ens endinsarem en la xarxa eTwinning des dels dos extrems del territori de parla catalana.
Per tindre èxit només fa falta ganes d'aprendre, de gaudir i de noves experiències.

Acompanyeu-me!